Celek - Přehodnocení vědy o výživě

Celek - Přehodnocení vědy o výživě
  • Campbell
  • Svítání
  • SKLADEM. Zboží expedujeme do 3 pracovních dnů
Doporučená cena: 649 Kč
Vaše cena s DPH: 577 Kč
Ušetříte: 11% (72 Kč)

Vitamíny - minerály - výživové doplňky - bílkoviny

Neznalost - mýty - mystifikace - podvody


Kniha CELEK – PŘEHODNOCENÍ VĚDY O VÝŽIVĚ rozvíjí témata Čínské studie, nejobsáhlejší studie o výživě všech dob, která vyvolala mimořádnou odezvu u široké veřejnosti. Vědeckými důkazy boří další mýty o výživě a vysvětluje, proč se výzkum ubírá špatným směrem, proč a kým jsou lidem předkládány zavádějící informace.


Ale hlavně přináší východisko, jak se vyznat v informačním chaosu o výživě a jakou stravu konzumovat, aby člověk ovlivnil svůj zdravotní stav nejméně ze 75 %.


Je určena jak zdravotníkům, tak laickým zájemcům o opravdu zdravou výživu.


KNIHA VÁS DOVEDE K LEPŠÍMU ZDRAVÍ.


ZMĚŇTE SVOU STRAVU A VÝRAZNĚ SNÍŽÍTE RIZIKO RAKOVINY, ONEMOCNĚNÍ SRDCE, CUKROVKY A OBEZITY.




Každé sousto obsahuje tisíce chemických látek, z nichž každá má potenciál sehrát důležitou úlohu v podpoře nebo ničení našeho zdraví. Mezi nimi existuje téměř nekonečný počet možných interakcí – každá může přinést jiné biologické důsledky. Přesto je „zlatým standardem“ nutričního výzkumu stále studium jedné látky v daném čase a prostoru. To však neposkytuje žádné informace o vlivu stravy na naše tělo jako celek.


V knize Celek přední americký vědec v oblasti výživy T. Colin Campbell s odvahou a přesvědčivě vysvětluje, jak sebestředný redukcionistický model prolínající medicínou, médii, farmaceutickými firmami i filantropickými skupinami brání veřejnosti v přístupu k pravdě o výživě, která by všem mohla přinést optimální zdraví.


Mohlo by Vás zajímat